fbpx

Børnetandpleje

Børnetandpleje hos os foregår i hyggelige og rolige omgivelser enten på klinikken i Faaborg, Svendborg eller Haarby. Vi har stor erfaring med børn i tandlægestolen – både til rutinemæssige undersøgelser og til større behandlinger. Vi sørger altid for, at børnene føler sig trygge, inden de bliver behandlet, og vi vænner dem til at være hos tandlægen ved at lege med dem, for eksempel at lade dem prøve at holde spejlet og sprøjte med vandpistolen. Når børnene føler tillid, bliver besøget hos tandlægen positivt for begge parter.

I Haarby har vi et samarbejde med Assens kommune, hvilket betyder at børn i Assens kommune kan vælge at gå på klinikken i Haarby under samme forudsætninger som almindelig børnetandpleje. Det koster altså ikke noget at have sit barn til at gå på klinikken i Haarby fra årgang 2003 og yngre. Ønsket om at bruge klinikken skal meddeles til kommunen via borger.dk

Ring og hør nærmere omkring vores børnetandpleje.

Faaborgklinikkerne og
Tandlægerne Svendborg hedder nu
Tænder for livet

Du vil stadig møde samme mennesker og erfarne behandlerteams, som du kender og som holder dine tænder i topform. Vi ses!