fbpx

Fyns Implantatcenter

Hos Tænder for livet har vi tre klinikker, som alle har specialiseret sig i implantatbehandling.

Fyns Implantatcenter

Hos Tænder for livet har vi tre klinikker, som alle har specialiseret sig i implantatbehandling.

Tænder for livet har mange års erfaring med implantatbehandlinger

Vi arbejder med alle former for implantatbehandlinger – lige fra behandling af en enkelt tand til større indgreb, der involverer genopbygning af kæbeknogle.

Vores viden og erfaring hviler på tusindvis af implantatbehandlinger udført på vores klinikker siden starten af 1990’erne.

Fra det øjeblik, du træder ind i vores klinik, vil du opleve en professionel, venlig og indbydende atmosfære, hvor dit smil og din sundhed er i centrum.

Er du blevet henvist fra egen tandlæge?

Vores klinikker modtager henvisninger fra andre tandlæger, der ikke selv tilbyder implantatbehandling. Som patient hos os følger vi dig fra start til slut. Alle behandlinger foretages af klinikejerne, der gennem mange års erfaring og uddannelse i ind- og udland har opnået særlige kompetencer inden for implantatbehandling. Det betyder, at du ikke skal besøge forskellige specialklinikker for at gennemføre din behandling.

Hos os er du i trygge erfarne hænder

Erfarne specialister
Vores dygtige team har mange års erfaring og har speciale inden for implantatbehandling i Danmark.


Avanceret teknologi

Vi anvender den nyeste teknologi for at sikre præcise og effektive behandlinger.

Komplet behandlingsforløb

Fra indledende konsultation til den endelige behandling er du i de bedste hænder. Vi tilbyder hele behandlingsforløbet under ét tag.

Implantatbehandling hos Tænder for livet

Hos Tænder for livet har vi tre klinikker, som alle har specialiseret sig i implantatbehandling siden metoden først blev introduceret i Danmark. Vi har derfor mange års erfaring på området og er eksperter i alle former for implantatbehandlinger.

Teknologi og kompetenceudvikling

Vi benytter de nyeste teknologier inden for implantatbehandling og deltager regelmæssigt i både nationale og internationale kurser. Det sikrer, at vi altid er opdaterede med den nyeste viden og de nyeste teknikker. Vi afholder jævnligt møder med kolleger fra hele Danmark, som også arbejder med implantatbehandling, hvilket hjælper os med at dele viden og erfaringer.

Vi tager hånd om din tandsundhed

Selvom vores klinikejere har en specialinteresse for implantatbehandlinger, er vi ikke begrænsede til kun dette område – vi har ekspertise i alle aspekter af tandlægefaget. Hver behandling tilpasses individuelt for at sikre det bedste resultat for dig.

Kontakt Tænder for livet i Faaborg, Haarby eller Svendborg

Har du spørgsmål til vores tandbehandlinger, vil du høre mere eller aftale tid til en uforpligtende undersøgelse, så er du altid velkommen til at tage kontakt til tandlægerne.

Vores telefontid er mandag til fredag fra kl. 08.00 til 16.00.

Ring til den klinik, du søger.

Udfyld vores kontaktformular
– så kontakter vi dig hurtigst muligt

Den rette behandling til rette tid

Dine tænder er i gode hænder hos os. Med rettidig omhu og den nødvendige forebyggende behandling er vi altid et skridt foran de fleste tandproblemer.

Parodontitis

Tandbroer

Kæbeled

Tandkroner

Kirurgi

CEREC

Tandblegning

Tandfyldninger

Faaborgklinikkerne og
Tandlægerne Svendborg hedder nu
Tænder for livet

Du vil stadig møde samme mennesker og erfarne behandlerteams, som du kender og som holder dine tænder i topform. Vi ses!