fbpx

Du skal ikke betale for mere end du får

Vi giver fair priser på din tandbehandling –  og du får altid et konkret prisoverslag, inden vi går i gang.

Du skal ikke betale for mere end du får

Vi giver fair priser på din tandbehandling, og du får altid en pris, inden vi går i gang.

Professionel behandling og et reelt prisoverslag

Hos Tænder for livet stiller vi høje krav til den kvalitet og service, vi yder dig som patient og til den værdi, du får af behandlingen. Derfor informerer vi dig altid grundigt om din tandbehandling og giver et skriftligt prisoverslag, som du kan regne med, såfremt der ikke opstår uforudsete komplikationer.

Det er vigtigt for os, at du ikke skal betale for mere end det, du får. Vi giver fair priser på din tandbehandling, og du får altid en pris, inden vi går i gang.

Priser og tænder, der holder

God tandsundhed skal være muligt for alle. Derfor giver vi dig altid en fair pris på din behandling, så du er sikker på, at du ikke betaler for mere end det, du får.

Når vi behandler dine tænder på vores klinikker i Faaborg, Haarby eller Svendborg, vil du altid blive informeret grundigt omkring tandbehandlingen ud fra din situation. Det gør vi for at sikre os, at du er helt klar over, hvad det er for en behandling, du siger ja til.

Inden vi påbegynder din behandling, får du altid et skriftligt prisoverslag, som holder. For os er det nemlig vigtigt, at du ikke kommer ud for overraskelser – heller ikke i forhold til prisen.

Tilskud til tandlægeregningen
Til nogle behandlinger kan du få tilskud fra sygesikringen. Vi hjælper dig med at få de relevante tilskud.

Priseksempler på tandbehandlinger

Hos Tænder for livet tilpasses vores behandlinger altid den enkelte patient, og derfor har vi prisintervaller på vores behandlinger. Vi synes, det er mest fair, at prisen på den enkelte behandling modsvarer den behandling og kompleksitet patienten har brug for.

Flerfladet plastfyldning lille kindtand (2 flader)
950 kr. til 1.550 kr.

Flerfladet plastfyldning stor kindtand (3 flader)
1.250 kr. til 2.094 kr.

Krone, porcelæn stor kindtand
4.200 kr. til 6.000 kr.

Rodbehandling, fortand (1 rod)
925 kr. til 2.250 kr.

Rodbehandling, stor kindtand (3 rødder)
2.200 kr. til 3.500 kr.

Operativ fjernelse af visdomstand
497 kr. til 3.900 kr.

Lokalbedøvelse
264 kr. til 350 kr.

Lån til tandbehandling – billigt og enkelt!

Når du får tandbehandling hos Tænder for livet, har du mulighed for at dele tandlægeudgiften ud i overkommelige portioner.

Det gør vi ved at tilbyde finansiering af din behandling fra to af landets førende finansieringspartnere, så du altid er sikker på, at du får de bedste muligheder og fuldt overblik over udgifterne.

Faaborgklinikkerne og
Tandlægerne Svendborg hedder nu
Tænder for livet

Du vil stadig møde samme mennesker og erfarne behandlerteams, som du kender og som holder dine tænder i topform. Vi ses!