fbpx

Vi lytter gerne til dine drømme

Tænder for livet er tre eliteklinikker, som går forrest for fynboernes tandsundhed

Vi lytter gerne til dine drømme

Tænder for livet er tre eliteklinikker, som går forrest for fynboernes tandsundhed

Albuerum til ambitioner, højt til himlen og tæt på hinanden

Tænder for livet ønsker at tiltrække de bedste og dygtigste tandlæger til vores klinikker på Sydfyn. Vi har allerede nu stærke teams i vores klinikker i Faaborg, Haarby og Svendborg, men vi er altid interesseret i at høre fra dig, hvis du ønsker at være med.

Du får som tandlæge, tandplejer eller klinikassistent mulighed for at arbejde med alle typer af behandlinger inden for dit fagområde, og vi gør meget ud af at sørge for, at vores medarbejdere løbende får relevant efteruddannelse.

Hos os kan du derfor udfolde dine faglige ambitioner sammen med et ambitiøst team, der nyder at dele ud af den nyeste viden, og hvor vi altid sørger for, at vi har det mest effektive udstyr.

Lige så ambitiøse vi er inden for viden og udstyr, er vi også i forhold til at Tænder for livet er en god arbejdsplads. Det skal føles opløftende at møde ind på arbejdet, og alle vores medarbejdere skal have en god work/life balance.

Vi er i nærkontakt med hinanden i det daglige, hvor vi mødes rundt om glæden ved arbejdet og de patienthistorier, hvor vi har kunnet gøre en forskel. Det giver os altid stor faglig glæde, når vi kan give nogen smilet tilbage.

Hos Tænder for livet er det vores kerneværdi at sørge for sunde og stærke tænder – hele livet.

Vi er fire tandlæger, som sammen ejer og driver Tænder for livet i Faaborg, Haarby og Svendborg. Hver klinik drives af en eller flere ejere, som også er aktive i det daglige behandlerteam.

Tandlæge og Klinikejer

Anders Beckett

Tandlæge og Klinikejer

Kaspar Haustrup Hermansen

Tandlæge og klinikejer

Sofie Lindner Rix

Tandlæge og Klinikejer

Morten Hørmand

Vil du være en del af Tænder for livet?

Vil du være tandlæge, tandplejer eller kliniksassistent i en af Tænder for livets klinikker på Sydfyn?

Så tager vi gerne en uforpligtende snak og lytter til dine drømme og ambitioner, og fortæller dig nærmere om Tænder for livet som arbejdsplads.

Udfyld formularen her til højre, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Udfyld vores kontaktformular
– så kontakter vi dig hurtigst muligt

Faaborgklinikkerne og
Tandlægerne Svendborg hedder nu
Tænder for livet

Du vil stadig møde samme mennesker og erfarne behandlerteams, som du kender og som holder dine tænder i topform. Vi ses!