fbpx

Skift tandlæge og få
tænder der giver dig livsværdi

Hos Tænder for livet sikrer vi os, at du får en god oplevelse, når du er hos tandlægen. Det handler både om de kompetencer, vi har på vores klinikker, og den måde vi følger dig gennem forløbet.

I vores tandklinikker i Faaborg, Haarby og Svendborg møder du vores kompetente og imødekommende personale, som har de kompetencer og specialer inden for tandpleje og behandling, der skal til for at holde din tandsundhed i top – hele livet.

Overvejer du at skifte tandlæge?

Et tandlægeskift kan have mange årsager – måske er der penge at spare, måske er du ikke tilfreds med din nuværende tandlæge eller måske er du bare flyttet?

Når du er på udkig efter en ny tandlæge, er det derfor vigtigt, at du sørger for at informere dig både om de behandlinger, de tilbyder, hvilke priser du kan forvente, og om de kan tage sig godt af dig, hvis du f.eks. lider af tandlægeskræk.

Hos Tænder for livet arbejder vi hver dag på at give den bedste behandling til alle, der kommer i vores klinikker. Lige fra mødet med vores receptionister til behandlingen fra vores tandplejere og tandlæger.

Det vigtigste for os er nemlig, at du er hos os, fordi du føler, at vi opfylder dine behov og giver dig en god oplevelse hver gang.

Få svar på dine spørgsmål

Er du bekymret for, om din tandlæge vil opdage, at du har besøgt en anden tandlæge, eller er du usikker på omkostningerne, og hvad sker der, hvis du flytter – kan du f.eks. skifte din tandlæge automatisk, ligesom det er tilfældet med læger?

Når du leder efter en ny tandlæge, er der visse ting, du bør være opmærksom på – og ved at være klædt rigtigt på, kan der være penge at spare.

Herunder giver vi svar på de spørgsmål, som vi ofte møder vedrørende tandlægeskift.

Du skal blot ringe eller kontakte din lokale Tænder for livet-klinik i Faaborg, Haarby eller Svendborg – så sørger klinikken for alt det praktiske med at indhente tandlægejournal fra din tidligere tandlæge, når du har givet din accept til det. Det er gratis at skifte tandlæge i hele landet.

Du har frit tandlægevalg i hele Danmark, og det koster ikke noget at skifte tandlæge. Vi sørger også for at få overført tandlægejournal, nyeste røntgenbilleder og andre vigtige informationer til vores system – helt uden at det koster dig noget.

Har du brug for en ny tandlæge, efter du er flyttet – så kontakter du blot din lokale Tænder for livet-klinik. Vi sørger for, at du bliver oprettet i vores systemer og at vi får al den relevante information om dine tænder, og vi indkalder dig rettidigt til dit næste tandeftersyn.

Hvis du har fået foretaget røntgenbilleder for nyligt hos din nuværende tandlæge, sørger vi for, at disse billeder bliver overført sammen med din tandlægejournal til vores system. Helt gratis.

Det er ikke nødvendigt at kontakte din nuværende tandlæge, når du vil skifte til Tænder for livet. Du skal blot kontakte din lokale Tænder for livet-klinik, så sørger klinikken for det hele.

Faaborgklinikkerne og
Tandlægerne Svendborg hedder nu
Tænder for livet

Du vil stadig møde samme mennesker og erfarne behandlerteams, som du kender og som holder dine tænder i topform. Vi ses!