fbpx

Forrest for fynboernes tandsundhed

Læg din tandsundhed i trygge og erfarne hænder hos specialister, der tager ansvar.

Forrest for fynboernes tandsundhed

Hos os er du i trygge og erfarne hænder. Vi er specialister på hvert vores område, og sammen tager vi ansvar for din tandsundhed.

Find din lokale klinik

Se telefon og åbningstider

Telefon & åbningstid

Mandag-torsdag 8-16
Fredag 8-15.30

Se telefon og åbningstider

Telefon & åbningstid

Mandag, tirsdag & torsdag 8-16
Onsdag & fredag 8-15

Se telefon og åbningstider

Telefon & åbningstid

Mandag-torsdag 8-16
Fredag 8-15.30

Hos os bliver du aldrig blot et nummer i rækken

I receptionen og i telefonen bliver du mødt af vores kompetente og venlige receptionister. De lytter til dig for at forstå dit behov, og de giver sig tid til at hjælpe dig sikkert videre, så du føler dig tilpas og helt tryg.

Klinikassistenten er omsorgsfuld og sørger for, at du har en behagelig oplevelse under hele dit besøg hos os.

Tandplejeren er særligt uddannet i at pleje og holde dine tænder og dit tandkød ved lige og følger løbende udviklingen af din tandsundhed med fokus på forebyggelse.

Tandlægen er ekspert i at behandle dine tænder, og vores tandlæger vil altid indgå i tæt samråd med dig, når de skal finde den bedste løsning for dig og dine tænder.

Vi ønsker at give den bedste oplevelse for hver af vores patienter. Vi gør derfor meget ud af efteruddannelse og implementering af ny viden, nye færdigheder og ny teknologi, så vores faglighed altid er i top. Og vi gør det altid med tanke på dig, der lægger din tandsundhed i vores hænder

Faaborgklinikkerne og
Tandlægerne Svendborg hedder nu
Tænder for livet

Du vil stadig møde samme mennesker og erfarne behandlerteams, som du kender og som holder dine tænder i topform. Vi ses!