fbpx

Få svar på dine spørgsmål

Ligger du inde med et spørgsmål? Så finder du måske svar på det her.

Vi har samlet nogle af de spørgsmål, vi oftest møder fra nuværende patienter og dem, der overvejer at blive patient hos vores klinikker og prøvet at svare så godt som muligt på dem her.

Ønsker du information om vores priser, kan du også finde hjælp på siden omkring Priser eller Finansiering. Og husk, at du altid er velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe.

Vælg herunder så hjælper vi med svar

Ikke patient

Få svar på spørgsmål, hvis du ikke er patient.

Allerede patient

Få svar på dine spørgsmål, hvis du allerede er patient.

Ikke patient endnu?

Skift tandlæge

Det er nemt og gratis at skifte tandlæge lige her.

Akuttid

Hos os er det altid muligt at få en akuttid.

Henvisning

Har du fået en henvisning fra din nuværende tandlæge?

Skift tandlæge

Du skal blot ringe eller kontakte din lokale Tænder for livet-klinik i Faaborg, Haarby eller Svendborg – så sørger klinikken for alt det praktiske med at indhente tandlægejournal fra din tidligere tandlæge, når du har givet din accept til det. Det er gratis at skifte tandlæge i hele landet.

Du har frit tandlægevalg i hele Danmark, og det koster ikke noget at skifte tandlæge. Vi sørger også for at få overført tandlægejournal, nyeste røntgenbilleder og andre vigtige informationer til vores system – helt uden at det koster dig noget.

Har du brug for en ny tandlæge, efter du er flyttet – så kontakter du blot din lokale Tænder for livet-klinik. Vi sørger for, at du bliver oprettet i vores systemer og at vi får al den relevante information om dine tænder, og vi indkalder dig rettidigt til dit næste tandeftersyn.

Hvis du har fået foretaget røntgenbilleder for nyligt hos din nuværende tandlæge, sørger vi for, at disse billeder bliver overført sammen med din tandlægejournal til vores system. Helt gratis.

Det er ikke nødvendigt at kontakte din nuværende tandlæge, når du vil skifte til Tænder for livet. Du skal blot kontakte din lokale Tænder for livet-klinik, så sørger klinikken for det hele.

Akuttid

Hvis du oplever tandsmerter eller af anden grund har brug for en akuttid hos tandlægen, kan du godt henvende dig til os og som regel få en tid selvom du ikke allerede er patient. Ring til os så tidligt som muligt på dagen, og så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har knækket en tand – så vil vi spørge ind til din situation og gøre vores bedste for, at du kan få en tid. Hvis du har store smerter, vil vi prøve at give dig en tid så hurtigt som muligt.

Smerter efter behandlinger som tandudtrækning og rodbehandlinger er meget normale i dagene efter behandling, og vil i de fleste tilfælde stille og roligt gå over i løbet af få dage til en uges tid. Har du brug for hjælp til smerterne, kan du afhjælpe dem med smertestillende medicin, som kan fås i håndkøb på apoteket. Er dine smerter vedvarende eller tiltagende, bør du kontakte os.

Henvisning

Ja, du kan ofte sagtens blive henvist fra din tandlæge over til os. Vi har et stærkt samarbejde med en lang række tandklinikker, der henviser deres patienter til os, når der er behov for specialbehandlinger.

Er du blevet henvist til os via din tandlæge, kan du kontakte os via vores kontaktformularer her på hjemmesiden, eller du kan ringe direkte til din lokale Tænder for livet-klinik. Når du henvender dig til os, tager vi os af alt i forbindelse med henvisningen, så du kan få den bedst mulige behandling uden problemer.

Der kan være mange grunde til, at din tandlæge har henvist dig til os. Tænder for livet er tre eliteklinikker med speciale i specialbehandlinger, og ofte henviser tandklinikker deres patienter til os, hvis der er behov for særlige behandlingsformer, hvor vores højtuddannede og specialiserede personale kan træde til.

Allerede patient

Ændring af tid

Hvis du er forhindret i at komme til aftalt tid.

Akuttid

Hos os er det altid muligt at få en akuttid.

Behandlinger

Se alle behandlinger, vi kan udføre for dig.​

Ændring af tid

Hvis du er blevet forhindret i at komme til aftalt tid, skal du ringe til din Tænder for livet-klinik og gøre personalet opmærksom på, at du ikke kan komme som planlagt. Så vil de hjælpe dig med at finde en ny tid.

Vi ønsker at kunne gøre plads til akutte patienter og at give personer tid hos tandlægen så hurtigt som muligt, når de har tandsmerter. Derfor vil vi gerne modtage dit afbud eller din tidsændring i god tid, så vi kan nå at ombooke.

 

Hvis du kan melde afbud eller ændring senest 24 timer inden din tid, er der en anden, der kan få glæde af den.

Hvis du udebliver uden at have meldt afbud senest 24 timer inden din tid, kan du blive opkrævet et mindre beløb. Dette gør vi for at sikre, at vi modtager afbud, hvis patienter bliver forhindret i at komme. Hvis du melder afbud til din tid mere end 24 timer inden tiden, rykker vi din tid helt gratis.

Hvis du har fundet ud af, at du alligevel ikke kan komme til den aftalte tid, så kontakt os i god tid inden. Vi vil gøre hvad vi kan for sammen med dig at finde en ny tid, der passer til dig. Det er helt gratis at få rykket din tid, så længe du kontakter os senest 24 timer inden din tid.

Akuttid

Ja, som patient hos Tænder for livet prioriterer vi dig altid, når du har akut brug for hjælp fra tandlægen. Ring til os, så finder vi sammen ud af, hvornår vi kan tage imod dig.

En knækket tand kan give mange forskellige udfordringer – nogle mere akutte end andre. Hvis du har knækket en tand, bør du ringe til os, og så finder vi i fællesskab ud af, om du har behov for en akuttid.

Smerter efter behandlinger som tandudtrækning og rodbehandlinger er meget normale i dagene efter behandling, og vil i de fleste tilfælde stille og roligt gå over i løbet af få dage til en uges tid. Har du brug for hjælp til smerterne, kan du afhjælpe dem med smertestillende medicin, som kan fås i håndkøb på apoteket. Er dine smerter vedvarende eller tiltagende, bør du kontakte os.

Behandlinger

Tandlægeskræk rammer mange mennesker, og det kan være svært at få sig selv til tandlægen, hvis man er bange for, at det bliver smertefuldt. Hos Tænder for livet tilbyder vi smertefri behandling, og vores dygtige personale sørger altid for, at du har en god oplevelse hele vejen igennem din behandling. Det er vores måde at hjælpe dig af med tandlægeskræk og at hjælpe dig til god tandsundhed.

Vi vælger din behandling i samråd med dig, så du altid er informeret omkring, hvilken behandling vi anbefaler til dig. Vi påbegynder aldrig en behandling uden at give dig fuld information om den og at du selv ønsker at få behandlingen, men vi rådgiver dig ud fra vores ekspertise, så du får tilbudt den bedste behandling til dit behov.

Hos Tænder for livet kan hele familien få behandling. Vi tilbyder børnetandpleje til de mindste, der kommer i sikre hænder i et børnevenligt miljø, og vi tilbyder specialbehandlinger til dine tænder hele livet.

Kontakt Tænder for livet i Faaborg, Haarby eller Svendborg

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores tandbehandlinger eller ønsker at aftale tid til en uforpligtende undersøgelse.

Vores telefontid er mandag til fredag fra kl. 8 til 16

Ring til den klinik, du søger.

Udfyld vores kontaktformular
– så kontakter vi dig hurtigst muligt

Find din lokale klinik

Se telefon og åbningstider

Telefon & åbningstid

Mandag-torsdag 8-16
Fredag 8-13.30

Se telefon og åbningstider

Telefon & åbningstid

Mandag, tirsdag & torsdag 8-16
Onsdag & fredag 8-15

Se telefon og åbningstider

Telefon & åbningstid

Mandag-torsdag 8-16
Fredag 8-13.30

Faaborgklinikkerne og
Tandlægerne Svendborg hedder nu
Tænder for livet

Du vil stadig møde samme mennesker og erfarne behandlerteams, som du kender og som holder dine tænder i topform. Vi ses!