fbpx

Parodontitis

Parodontitis er en inflammationssygdom, der skyldes aggressive mikroorganismer som bakterier og virus. Over 50 procent af den voksne danske befolkning lider af sygdommen.

Tandbehandling på klinikken
Tandbehandlingen går kort fortalt ud på at fjerne de aggressive mikroorganismer, der forårsager parodontose. Det gør vi på klinikken ved en meget grundig tandrensning af dine tænder og tandkødslommer. Rensningen fjerner belægninger (plaque) og tandsten, både over tandkødet og nede i tandkødslommerne.

Hjemmebehandling
Videnskabelige undersøgelser viser, at de aggressive mikroorganismer vender tilbage til tandkødslommerne ca. en uge efter den grundige tandrensning. Derfor er god mundhygiejne det absolut vigtigste våben til at komme parodontitis til livs.

Laserbehandling
I visse tilfælde er tandbehandling med antibakterielle midler, operation og god mundhygiejne ikke tilstrækkeligt. Her supplerer vi med laserbehandling, der dræber de bakteriekulturer, der er årsag til problemerne. Tandbehandlingen er effektiv, smertefri og uden bivirkninger.

Faaborgklinikkerne og
Tandlægerne Svendborg hedder nu
Tænder for livet

Du vil stadig møde samme mennesker og erfarne behandlerteams, som du kender og som holder dine tænder i topform. Vi ses!