fbpx

Tandimplantat

Et tandimplantat er en kunstig rod, der indsættes i kæbeknoglen. Tandimplantatet er fremstillet i metallet Titanium. På tandimplantatet sidder en porcelænskrone, der ligner og fungerer som en helt naturlig tand.

Hvem har brug for tandimplantater?
Alle, der har mistet en eller flere tænder, kan have gavn af tandimplantater. Det gælder både ældre mennesker, der har levet et langt liv, og yngre mennesker, der oplever at miste tænderne i forbindelse med ulykker eller tandsygdomme.

Vores patienters eget blod er vejen til hurtigere heling og forudsigelige kirurgiske resultater. Ny revolutionerede behandling hos Tænder for livet i Faaborg, Haarby og Svendborg – blandt de første i Danmark

Forøget livskvalitet
At have tandimplantater føles som at have sine egne naturlige tænder. Mange patienter, der i en kortere eller længere periode har oplevet at måtte undvære deres egne tænder, fortæller, at tandimplantaterne ikke bare betyder nye tænder, men også forøger deres livskvalitet væsentligt. De tør igen at smile og kan spise som de kunne, før deres tænder blev dårlige.

Tandimplantattyper:
Der findes forskellige typer af restaureringer på tandimplantater. Og derfor er det altid en individuel vurdering om der er brug for et eller flere implantater til den enkelte løsning, hvad enten det drejer sig om en aftagelig trykknapprotese, en fastsiddende bro eller en enkelt tand.

Ring og hør mere om tandimplantater eller kom til en uforpligtende forundersøgelse.

Faaborgklinikkerne og
Tandlægerne Svendborg hedder nu
Tænder for livet

Du vil stadig møde samme mennesker og erfarne behandlerteams, som du kender og som holder dine tænder i topform. Vi ses!