fbpx

Tandlægeskræk

Hos Tænder for livet Svendborg, Haarby og Faaborg behandler vi rigtig mange mennesker med tandlægeskræk. Hvis du er en af de mange, der har det skidt med at gå til tandlæge, kan vi også hjælpe dig.

Vi sørger for smertefri tandbehandling og garanterer, at du selv er med til at sætte dine egne grænser for, hvor lang tid en behandling må vare. Hvis du viser tegn på ubehag, eller hvis du har behov for at få forklaret, hvad der sker, stopper vi op. Du bestemmer hele tiden selv hvordan og i hvilket tempo, behandlingen foregår.

Vi har mange former for bedøvelse og har også mulighed for at give dig fuld narkose, så du ikke er vågen, mens tandbehandlingen finder sted.

Hvis du fortæller os om, hvordan du har det med at gå til tandlæge, allerede når du ringer og bestiller tid, kan vi hjælpe dig, når du kommer. Vi sørger for at sætte ekstra god tid af til dig, så der er masser af plads til at holde pauser og svare på spørgsmål.

Ring og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Faaborgklinikkerne og
Tandlægerne Svendborg hedder nu
Tænder for livet

Du vil stadig møde samme mennesker og erfarne behandlerteams, som du kender og som holder dine tænder i topform. Vi ses!